Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard 2.0.17559.0 Dashlaunch 3.21 Otomatik Kolay Güncelleme Update Etme Rehberi JTAG/RGH

Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel Dashboard Dashlaunch Otomatik Kolay Güncelleme Update Etme Rehberi JTAG/RGH

--NOTLAR--

İŞLEMDEN OLUŞABİLECEK SORUNLAR TAMAMEN KULLANICIYA AİTTİR.

Bazı arkadaşlarımız uzun yoldan güncelleme rehberini yapamadığı için bu rehberi hazırladım. Programları düzenleyerek test ettim. Bu sayede tek tıkla xboxınızın kernel hemde avatar güncellemesini yapıcaksınız.

-Bu güncellemeyi Trinty ve Corona board farketmeden yapabilirsiniz.
-Xbox ve Pc internete bağlı olmalıdır Ethernet ile bağlı olsa daha sağlıklı olur.
-Eğer pc xbox'ı görmezse el ile ip verin olmazsa otomatik ip verip öyle deneyin.
-Güvenlik duvarınıza programı ekleyin engelleyebilir.

Xbox 360 Jtag-Rgh Kernel 2.0.17559.0 Otomatik Güncelleme Rehberi (JTAG/RGH)

-Dashlaunch 3.20 yükleyin önceden yüklüyse 3.21 üstüne atıp default.xex başlatarak güncelleyebilirsiniz nasıl yüklediğini bilmiyorsanız aşağıdaki linkte verdiğim rehbere göre yapabilirsiniz

Xbox 360 Dashlaunch 3.XX Yükleme Kurulum Rehberi JTAG/RGH

-Dashlaunch'a giriş yapın

-Ayrıca dashlaunchtan ''Paths'' sekmesinin altındaki liveblock da enable olmalı.
-Programı İndirin Rardan çıkartın

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Rar Şifresi(Password):TheDarkness/WwW.Xbox360Torrent.CoM
-Ardından UpdateMyConsole.bat basın otomatik güncelleyecektir

NOT:Eğer xbox'ı görmezse UpdateMyConsole_ForceIP.bat dosyasını not defteri ile açın içinde bulunan ip adresini silin kendi xboxınızın ip adresini ekleyin kaydedin tekrar UpdateMyConsole_ForceIP.bat başlatarak güncelleyebilirsiniz

denedim oldu bir sorun çıkmadı Allah razı olsun
Çok sağol darkness sorunsuz çalıştı
mükemmel çalışma.
eğer ben becerebildimse herkes becerir :))

emeğin için teşekkür ederim.
Teşekkürler Darkness işlem çok basit Corona board sorunsuz yaptım...

30 sn yemi aldı almadı hala şoktayım bi önceki kernel güncellemesi için benden 50 tl para almışlardı senin sayende hiç bir ücret ödemeden hallettim darkness kardeş Allah senden razı olsun senin bu haklarını nasıl ödeceğiz biz
oley be çok teşekkürler 35 saniyede bitti sorduğumda yukardaki gibi 150 tl ye yaparız demişti adam :) allah senden razı olsun darkness
allah razı olsun kardeş denedim süper çalışıyor emeğe saygı
jasper board da sorunsuz yaptım. çok kısa sürede halletti. teşekkürler. Diğer uzun olan yöntemi yapmaya gözüm kesmemişti bu çok iyi oldu.
sen var ya sen adamın dibisin xboxımı güncellediğimden beri ne avatar vardı ne kinect sensörüm bağlanabiliyordu ne de arayüzüm türkçeydi. Hepsini tek tuşla çözdün.Ne kadar teşekkür etsem az sana

bu dosyayı çıkarannın ve paylaşanın ellerinden öperim abi valla ben ilk başta bir çekiyodum acaba konsol bozulursa ne ederim diye düşünüyodum ama ilk başta görmedi konsolu elle ip verdim sonra cmd ekranı çıktı iş 15 sn ye abi ben şuan şoktayım vala hepini
ze teşekkür ederim

not : deneyin hiç birşey olmuyo anında güncelledi benim sürüm 16547 buydu şimdi 17526 bu

not 2 : ALLAH RAZI OLSUN

smtkc

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
12
14
0
kuruluma başlamak için dash launch 3.16nın açık mı olması gerekiyor yoksa auroradayken kuruluma başlayabilir miyim

mit40

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
358
584
93
Angara
Xboxı ethernet kablosuyla pcyemi bağlıycaz nası görcek pc xboxı :D

smtkc

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
12
14
0
denedim oldu bir sorun çıkmadı Allah razı olsun

mit40

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
358
584
93
Angara
Ftp olayı nasıldır felan hiç bilmiyorum rehber felan varmıydı sitede

Bluetooth

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
9
0
1
Adana
Dashlaunch 3.14 ile giriş yapıp UpdateMyConsole.bat başlatsak olur mu? Yoksa önce Dashlaunch 3.16 mı yüklemek gerekiyor?

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
Dashlaunch 3.14 ile giriş yapıp UpdateMyConsole.bat başlatsak olur mu? Yoksa önce Dashlaunch 3.16 mı yüklemek gerekiyor?

olur dostumda ben genelde ilk önce dashlaunch sonra kernel yükseltilmesi taraftarıyım verdiğim programın içinde dash 3.16 sürüm mevcut ben önceden güncellediğim için bu programla otomatik güncelliyormu deneyemedim

mit40

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
358
584
93
Angara
Yaptım dostum ftp programına felanda hiç bulaşmadan xboxı internete bağladım sonra direk bat uzantılı dosyaya tıkladım otomatik gördü 1 dkda halletti :D yanlız daslaunchu otomatik yüklemiyor

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
Yaptım dostum ftp programına felanda hiç bulaşmadan xboxı internete bağladım sonra direk bat uzantılı dosyaya tıkladım otomatik gördü 1 dkda halletti :D yanlız daslaunchu otomatik yüklemiyor

zaten ftp programına bulaşmana gerek yok ki dostum ben sadece örnek göstermiştim :)

yaptığına sevindim dostum :)

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]