Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!

The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360 Türkçe Yama V2 İndir (ÇIKTI)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360 Türkçe Yama V2 İndir (ÇIKTI)

The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360 Türkçe Altyazı V2 Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)

Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi Biliyorsunuz bu oyun zamanında türkçe yapılamaz dendi uğraşlarım sonucu ilk 5 bölümün düzenlemesini başarmıştım Title update 7 ile uyumsuz olduğundan 400 day dlcsini türkçe olarak oynuyamadınız artık title update sorunu çözdüm şimdi versiyon 2 üzerinde çalışıp hallettim Önemli Notumu okursanız sorun yaşamazsınız :)

Versiyon 2 İle Gelen Yenilikler

-Title Update 7 İle Uyumlu Hale Getirildi

-400 Days Türkçe Yaması ve Oyunu Eklendi

The Walking Dead Episode 1-2-3-4-5 + 400 Days DLC Türkçe Yama Ve Oyunu İçermektedir Ayrı Yerden İndirmenize Gerek Yoktur

!!! Önemli Not !!!

Arkadaşlar İlk 5 Bölümü Oynarken Oyunu Default.xex den başlatarak oynayın 400 Days Dlc'sini Oynamak İçin Oyunu Default1.xex den başlatın oyun açıldığında menü ingilizce olarak gelicek merak etmeyin 400 days oyununa başladığınızda tekrardan türkçeye dönecektir :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUNCEVİRİ.NET

ÇEVİRMENLER

Doğan YAYLAK (Hawk1950)
Öner İLKER (Oneweaker)
Salih SARIYILDIZ (CroceusAstrum)
Ekin SERTKAYA (Feliciano)
Recep Samed ÜÇER (smd)
Zati ANAY (VeritasQ)
Mehmet Zeki Korkusuz(vito_scaletta)
Özgür KARAKAŞ (Anderson)
Ümitcan ŞAHİN (khan303)
İlkim Pınar SARAL (lkmsrl)
Murat KÖMÜRCÜ (SilentMuroTR)
Doğukan TUR (Eastblood)
Mertcan AYKUT (Ezio Auditore di Firenze)
Onur SAATCİOĞLU (One of Them)
Ali Ozan ŞENGÜL (lotrozan)
Buse ÇALIŞKAN (Cornelia)
Ömer YİĞİT (Tejksedo)
Sami Anıl Güzet (Icefrozr)
Eren Karadağ (rebishop)
Ömer Faruk IRMAK (uLtra)
Can ALBAYRAK (Victor Fries)
Hüseyin ÇINAR (HuseyinCinar)
Şafak YÜZÜGÜLDÜ (Phenom)

Çeviri Kontrol & Düzenleme
Okan ŞEN (Venomtrk)
Onur SAATCİOĞLU (One Of Them)
Ömer YİĞİT (Tejksedo)
Yankı DOĞAN (Repercussion)

Test Eden
Okan ŞEN(Venomtrk)

Font Düzenleme
Ahmet Çelik (celikeins)

XBOX 360 DÜZENLEME
TU 7 UYUMLU HALE GETİRME
TEST & UPLOAD

THE DARKNESS

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın

Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.

tarique

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
183
308
63
Adıyaman
şu seri çok hoşuma gidiyor da bir türlü oynayamıyorum.bölümler arasına zaman girince olayı unutuyorum.:DYaz gelsinde baştan başlayayım bu seriye.
bu arada eline sağlık dostum. yanılmıyorsam 400 days dlc si season 1 ile 2 arasında çıkmıştı.

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
şu seri çok hoşuma gidiyor da bir türlü oynayamıyorum.bölümler arasına zaman girince olayı unutuyorum.:DYaz gelsinde baştan başlayayım bu seriye.
bu arada eline sağlık dostum. yanılmıyorsam 400 days dlc si season 1 ile 2 arasında çıkmıştı.

rica ederim evet dediğin gibi ikisinin arasında çıkmıştı 400 days dlcsindede farklı karakterleri anlatıyor :)

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
aynen işkence gibi.. 11 koca saat.. baklım türkiye ne zaman kurtulacak şu rezil internet hızından.

aynen bitmiyor sözde korsana karşı alınmış bi önlem ama upload hızın internette gezinme hızınıda yavaşlatıyor isterse intern hızım 100mb olsun upload hızın 799kb oluyunca hiç bir faydasını görmzsin anca indirme yaparsın ben zaten upload işine girsem alırım vps öyle yaparım biraz zor bu gidişle türkiye internet hızında diplerde devam eder

tarique

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
183
308
63
Adıyaman

aynen bitmiyor sözde korsana karşÄ± alınmış bi önlem ama upload hızın internette gezinme hızınıda yavaşlatıyor isterse intern hızım 100mb olsun upload hızın 799kb oluyunca hiç bir faydasını görmzsin anca indirme yaparsın ben zaten upload işine girsem alırım vps öyle yaparım biraz zor bu gidişle türkiye internet hızında diplerde devam eder
Evet dostum internet hizini da etkiliyor. Bide 100 mbps internete 5 mbps upload koyuyorlar! Bu hangi akla mantiga uyar ki.

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
upload hızın yüksek olsa sen daha çok yorulursun dostum boşver.böylece en azından pc upload ederken biraz dinlenirsin :)

bir de sitede tek misin kardeşim ankboy u hiç göremiyorum?

ankboydan ses yok dostum bir sorun vardır belki ne zamandır görüüşmüyoruz

sarii35

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
13
0
1
Birinci bölümü bitirdim ikinci bölüme geçtim RB ile devam et dedim ingilizce devam ediyor yarım ederseniz sevinirim

The Darkness

Site Yöneticisi
Yönetici
Administrator
19 Mart 2015
12,545
254,696
155
Birinci bölümü bitirdim ikinci bölüme geçtim RB ile devam et dedim ingilizce devam ediyor yarım ederseniz sevinirim

İlk 5 bölümü oynarken default.xexden başlatman lazım dostum sadece 400 days dlcsi için default1.xex den başlatıp oynaman lazım sen sanırsam default1.xexden başlatmışsın oyunu o yüzden ingilizce olarak gözüküyor

gamelover

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
11
4
3
merhaba "the walking dead goty" adında torrent indirdim. Bu yamayı bunda uygulayabiliyor muyum?

croqker

~ Kayıtlı Üye ~
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
1
0
0
Merhaba öncellikle emeğine sağlık şimdi indirmeye başladım fakat indirme bittikten sonra napıcağımı bilmiyorum yine bu dosyayı iso2god olarak açıcakmıyım yada isoextractla orada kafam karıştı yardımcı olursan seviniririm

Üst Alt
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]