- 19 Mart 2015
- 12,545
- 254,696
- 155
The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360 Türkçe Yama V2 İndir (ÇIKTI)
The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360 Türkçe Altyazı V2 Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)
Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi Biliyorsunuz bu oyun zamanında türkçe yapılamaz dendi uğraşlarım sonucu ilk 5 bölümün düzenlemesini başarmıştım Title update 7 ile uyumsuz olduğundan 400 day dlcsini türkçe olarak oynuyamadınız artık title update sorunu çözdüm şimdi versiyon 2 üzerinde çalışıp hallettim Önemli Notumu okursanız sorun yaşamazsınız
Versiyon 2 İle Gelen Yenilikler
-Title Update 7 İle Uyumlu Hale Getirildi
-400 Days Türkçe Yaması ve Oyunu Eklendi
The Walking Dead Episode 1-2-3-4-5 + 400 Days DLC Türkçe Yama Ve Oyunu İçermektedir Ayrı Yerden İndirmenize Gerek Yoktur
!!! Önemli Not !!!
Arkadaşlar İlk 5 Bölümü Oynarken Oyunu Default.xex den başlatarak oynayın 400 Days Dlc'sini Oynamak İçin Oyunu Default1.xex den başlatın oyun açıldığında menü ingilizce olarak gelicek merak etmeyin 400 days oyununa başladığınızda tekrardan türkçeye dönecektir
TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUNCEVİRİ.NET
ÇEVİRMENLER
XBOX 360 DÜZENLEME
TU 7 UYUMLU HALE GETİRME
TEST & UPLOAD
THE DARKNESS
~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~

The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360 Türkçe Altyazı V2 Dil Dosyası TR Yama İndir (ÇIKTI)

Selamın Aleyküm Xbox360Torrent Ailesi Biliyorsunuz bu oyun zamanında türkçe yapılamaz dendi uğraşlarım sonucu ilk 5 bölümün düzenlemesini başarmıştım Title update 7 ile uyumsuz olduğundan 400 day dlcsini türkçe olarak oynuyamadınız artık title update sorunu çözdüm şimdi versiyon 2 üzerinde çalışıp hallettim Önemli Notumu okursanız sorun yaşamazsınız
Versiyon 2 İle Gelen Yenilikler
-Title Update 7 İle Uyumlu Hale Getirildi
-400 Days Türkçe Yaması ve Oyunu Eklendi
The Walking Dead Episode 1-2-3-4-5 + 400 Days DLC Türkçe Yama Ve Oyunu İçermektedir Ayrı Yerden İndirmenize Gerek Yoktur
!!! Önemli Not !!!
Arkadaşlar İlk 5 Bölümü Oynarken Oyunu Default.xex den başlatarak oynayın 400 Days Dlc'sini Oynamak İçin Oyunu Default1.xex den başlatın oyun açıldığında menü ingilizce olarak gelicek merak etmeyin 400 days oyununa başladığınızda tekrardan türkçeye dönecektir

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUNCEVİRİ.NET
ÇEVİRMENLER
Doğan YAYLAK (Hawk1950)
Öner İLKER (Oneweaker)
Salih SARIYILDIZ (CroceusAstrum)
Ekin SERTKAYA (Feliciano)
Recep Samed ÜÇER (smd)
Zati ANAY (VeritasQ)
Mehmet Zeki Korkusuz(vito_scaletta)
Özgür KARAKAŞ (Anderson)
Ümitcan ŞAHİN (khan303)
İlkim Pınar SARAL (lkmsrl)
Murat KÖMÜRCÜ (SilentMuroTR)
Doğukan TUR (Eastblood)
Mertcan AYKUT (Ezio Auditore di Firenze)
Onur SAATCİOĞLU (One of Them)
Ali Ozan ŞENGÜL (lotrozan)
Buse ÇALIŞKAN (Cornelia)
Ömer YİĞİT (Tejksedo)
Sami Anıl Güzet (Icefrozr)
Eren Karadağ (rebishop)
Ömer Faruk IRMAK (uLtra)
Can ALBAYRAK (Victor Fries)
Hüseyin ÇINAR (HuseyinCinar)
Şafak YÜZÜGÜLDÜ (Phenom)
Çeviri Kontrol & Düzenleme
Okan ŞEN (Venomtrk)
Onur SAATCİOĞLU (One Of Them)
Ömer YİĞİT (Tejksedo)
Yankı DOĞAN (Repercussion)
Test Eden
Okan ŞEN(Venomtrk)
Font Düzenleme
Ahmet Çelik (celikeins)
XBOX 360 DÜZENLEME
TU 7 UYUMLU HALE GETİRME
TEST & UPLOAD
THE DARKNESS

~ TÜRKÇE YAMA İNDİRME LİNKLERİ ~
A'dan Z'ye Xbox 360 Türkçe Yama Arşivi: Gitmek İçin Tıklayın
Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.
Not: Bütün türkçe yamaların linklerini yukarıda ki linke tıklayarak bulabilirsiniz.