Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 2 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5,00 puandır.
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree1Likes
  • 1 Post By The Darkness

Konu: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    AlvRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  1. #1

    MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Xbox 1 Classic Xbox 360 Oyun Arşivi İndir JTAG / RGH [1Fichier]

    MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Xbox Classic game collection in extracted format to play on Xbox 360 JTAG or RGH




    Password for Download
    AlvRo

    DOWNLOAD
    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]




  2. 58 kişi AlvRo üyemize teşekkür etti:
     26onurhan (23-10-2016), 52kadircan (11-01-2017), Akrepkral (27-11-2016), AkınOyun (18-11-2017), ali2017 (12-10-2017), Anil821 (05-11-2016), Asi Gamers (10-07-2017), asirec (10-11-2016), asrulyaman (14-10-2016), ayateknik (05-01-2017), bekir-068 (07-12-2017), BlockForPI (25-06-2017), Blockmeister (04-12-2016), borris85 (08-02-2017), Burak5341 (14-03-2017), cankara025 (11-12-2016), Cayrio (28-08-2016), CGal (29-03-2017), chimacc (05-01-2017), diegorocha2007 (03-11-2016), efsaneruzgar (05-12-2016), EnesBey (17-09-2016), FertingaX60 (21-10-2016), harryron (17-01-2017), jmgamerpayne624 (10-09-2016), keagle (28-10-2016), kesmeseker (19-03-2017), konya (09-12-2016), matador06 (10-10-2017), matrix (11-07-2017), megamar_x5 (15-09-2016), memnuniyetsizadam (08-02-2017), metinsayin (18-06-2017), mmortalkombat (14-12-2016), modinero (15-07-2017), Mortal kombat (27-11-2016), mrtture (13-03-2017), Novamacho (25-07-2017), orcunbe (12-12-2016), Peneck (12-10-2017), pirpec2 (06-09-2017), preankster (05-01-2017), quanzimate (13-01-2017), reggae (08-04-2017), remziefendi (22-07-2017), resq (28-05-2017), sacak (01-12-2017), sakido (26-03-2017), saykomana (13-02-2017), seedgrabber (09-09-2016), shinichi kudo 17 (08-02-2017), silmaril26 (18-07-2017), sukubi (20-12-2016), wupablo (14-11-2016), xsezar (12-01-2017), xx453081 (23-01-2017), yilmaz31 (10-01-2017), zekiaga (17-05-2017)

  3. Tüm forumdan rastgele konular:

    • » Pure Football Xbox 360 [TORRENT] İndir [FULL-ISO]
    • » xbox 360 system link port sorunu
    • » Hoş geldin hybrid_r
    • » Tekken Tag Tournament 2 Xbox 360 [Aurora] [Hile-Trainer] İndir [Jtag-Rgh]
    • » Dogfight 1942 Xbox 360 Xbox Live Arcade İndir
    • » Minecraft Story Mode Episode 6 Xbox 360 XBLA [DLC] İndir [MEDIAFIRE] [JTAG-RGH]
    • » Remedy'nin yeni projesi 9 aydır geliştiriliyor
    • » Tony Hawk's Pro Skater 5 Xbox 360 Jtagrip İndir JTAG/RGH
    • » MGS V'in konsol çözünürlükleri belli oldu!
    • » Farming Simulator 15 Xbox 360 [Aurora] [Hile-Trainer] İndir [Jtag-Rgh]

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » Shrek [Xbox1 Classic MEGA] İndir...
    • » Reservoir Dogs [Xbox1 Classic] İndir...
    • » Just Cause [Xbox1 Classic] [MEGA] İndir...
    • » Tony Hawks Underground 2 [Xbox1...
    • » Commandos 2 Men of Courage [Xbox1...
    • » The Sims Bustin Out [Xbox1 Classic]...
    • » FireBlade [Xbox1 Classic] İndir...
    • » Hitman: Contracts [Xbox1 Classic]...
    • » Worms 3D [Xbox1 Classic] [MEGA] İndir...
    • » Vietcong Purple Haze [Xbox1 Classic...
    reggae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  4. #2

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    download programıyla baya bi oyun indirdim, ama 2 gündür şifreyi kabul etmiyor, aynı sorunu yaşayan başkaları varmı


  5. dOmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  6. #3

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Alıntı reggae Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    download programıyla baya bi oyun indirdim, ama 2 gündür şifreyi kabul etmiyor, aynı sorunu yaşayan başkaları varmı
    Merhaba. Biraz alakasız olacak ama kusura bakmayın. 1Fichier'i premium'a çevirip indirmeyi beceremedim şahsen. Siz hangi indirme programını kullandınız?


  7. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  8. #4

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Alıntı reggae Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    download programıyla baya bi oyun indirdim, ama 2 gündür şifreyi kabul etmiyor, aynı sorunu yaşayan başkaları varmı

    şifreyi rardan mı çıkarttığında yoksa linki eklediğinde mi kabul etmiyor şimdilik bir tane denedim sorun olmadı çıkartmada sorun yaşıyorsan winrar sürümünü yükseltip çıkartmayı dene



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  9. The Darkness üyemize teşekkür edenler:
     zekiaga (17-05-2017)

  10. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  11. #5

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Alıntı dOmen Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    Merhaba. Biraz alakasız olacak ama kusura bakmayın. 1Fichier'i premium'a çevirip indirmeyi beceremedim şahsen. Siz hangi indirme programını kullandınız?

    dostum çok kolay şimdi şöyle anlatıyım kısaca buradaki jdownloader 2 programını indirip kur [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]

    -ardından 1fiechier bir tane üyelik al ve giriş yap
    -solda parameters kısmına tıkla karşına tıkan tikleri işaretle jdownloader 2 programına k.adı şifreni kısacası hesabını ekle
    -indirmek istediğin linkleri kopyala sonra link şifresini gir indirmeye başlayacaktır

    ben 4 aydır kullanmıyorum 1fichier en son limit getirmişti 10gb gibi sonradan ne yaptı tam bilemiyorum site değişiklik kararı almıştı olmazsa megadan indirirsin



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  12. reggae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  13. #6

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL][Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] hocam dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama atladığım bi yer mi var acaba


  14. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  15. #7

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Alıntı reggae Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL][Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] hocam dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama atladığım bi yer mi var acaba

    dostum şimdi şöyle linkleri kopyaladın jdownloader 2 programı ekledi değil mi?

    sonra ctrl + a ile hepsini seç sağ tıkla özellikler / indirme parolasını ayarla kısmında AlvRo yapıştır devam butonuna bas

    parolalar ayarlanmış olacak jdownloader indirmeye almadığı sürece rarların isimleri çıkmıyor ben şimdilik böyle denedim bir sorun olmadı

    bu konuyu açan arkadaşımız yabancı olduğundan türkçe konuşmaları anlamaz

    istersende alternatif olarak bazı linkleri ben mega linkinden ekledim megadownloader programıylada indirebilirsin

    AlvRo Bunu Beğendi.


    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  16. reggae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  17. #8

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] hocam pc yi yeniden başlatınca düzeldi, indiriyor şimdi çok teşekkür ederim ve dediğiniz gibi 10 gb kota koymuşlar


  18. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  19. #9

    Cevap: MegaThread Classic Xbox Games for Xbox 360 JTAG / RGH [1Fichier]

    Alıntı reggae Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] hocam pc yi yeniden başlatınca düzeldi, indiriyor şimdi çok teşekkür ederim ve dediğiniz gibi 10 gb kota koymuşlar

    rica ederim dostum ne demek kendin halletmişsin bol bol üyelik alarak ekleyebilirsin ben zamanında öyle yapmıştım şimdi megayı tercih ediyorum megadownloader ile indiriyorum



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  20. The Darkness üyemize teşekkür edenler:
     reggae (28-04-2017)

Sabit Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •