Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

User Tag List

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree18Likes

Konu: Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları

    The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  1. #1

    Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları

    Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları


    1) Soru= Xbox 360 Türkçe Yamaları Hangi Kullanıcılar Yükleyebilir.

    Cevap= JTAG-RGH kullanıcıları yükleyebilir.Bunun nedeni ise diğer kullanıcılara göre dosya yapılarının pc'de kurulmuş oyuna benzemesinden kaynaklıdır.Orjinal Fw ve Xkey'li cihazlarda bazı denemeler yaptık maalesef olumlu sonuç alamadık.




    2) Soru= Xbox 360 Türkçe Yama Nasıl Kurulur ?

    Cevap = Genelde "Exiso" ismini verdiğimiz program ile iso dosyasını,jtagrip(xex) formatına çevirdikden sonra dosyaları değiştirmemiz yeterli oluyor.Bazen bu durum farklılık gösterebiliyor,gerekli kurulum vb. açıklamaları türkçe yama dosyalarının içine ekliyoruz.




    3) Soru= Oyunum Data001 Data002 Şeklinde. GOD Formatlı Oyunlara Türkçe Yama Yüklenir mi?

    Cevap= Data001 Data002 olan God formatlı oyunların dosyaları kullanıma kapalı,yani yama kurulumuna uygun olmadığı için yüklenmez yamayı atsanız dahil oyununuz ingilizce olur.3 Seçenek sunacağım bunlardan birisini yaparsanız yükleyebilirsiniz.

    A)Oyununuzu pc'ye taşıyın "God2iso" isimli program ile GOD formatlı oyununuzu ISO formatına çevirin.Ardından "Exiso" programı ile Jtagrip(xex) formatına çevirerek yamayı yükleyebilirsiniz.

    B)FULL ISO-DVD bölümünden oyunu tekrar indirin. Exiso programı ile çevirdikden sonra yamayı yükleyebilirsiniz.

    C)Jtagrip(xex) bölümünden oyunu tekrar indirin.Hazır çevrildiği için bir işlem yapmanıza gerek kalmadan yamayı yükleyebilirsiniz.

    Program kullanımlarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
    Exiso & God2iso & Iso2God & Xbox Image Browser Xbox 360 Kullanım Rehberi JTAG/RGH




    4) Soru =Oyunum Xbox 360 Konsolumda Türkçe Yama Yükleyebilir miyim ?

    Cevap = Eğer oyununuz Jtagrip(Xex) formatlı ise ve yama dosyası setup halinde değilse,evet gerekli dosyayı taşıyarak yükleyebilirsiniz.




    5) Soru = Türkçe Yamalı Oyuna Title Update (Oyun Güncellemesi) Yükleyebilir miyim?

    Cevap = Bazı title updateler yani,oyun güncellemelerinde dil dosyaları olduğundan engel olabiliyor.Oyundan oyuna güncellemelerin içeriği değiştiği için yükleyin veya yüklemeyin diye tam net birşey söyleyemem.Türkçe yamayı yüklediğiniz halde oyununuz yine ingilizce oluyor ve güncelleme aktifse kaldırmanızda fayda olacaktır.




    6) Soru= Türkçe Yamayı Uyguladım Ama Yine İngilizce Ne Yapmam Lazım

    Cevap = Bunun farklı nedenleri olabilir.Test edilmeden yamaları paylaşmıyoruz.
    -Oyununuz uyumlu değil veya God formatlıdır. (Yukarıda yazdığım gibi god formatlı oyunlara yama yüklenmiyor.)
    -Eksik bir işlem yapmışsınızdır. (Genelde çoğu kullanıcılar bazı şeyleri gözden kaçırabiliyor yama kurulumuna dikkat edin.)
    -DLC veya title update yüklediyseniz yama dosyasına engel oluyor olabilir. (Bunları kaldırarak yamayı tekrar yükleyin)




    7) Soru = Xbox Live Arcade (XBLA) Oyunlarına Nasıl Türkçe Uygularım

    Cevap = Bazılarının içine ekleyerek,bazılarına setup hazırlayarak,bazılarınında sadece dil dosyasını paylaşıyoruz.Eğer sadece dil dosyasını paylaştıysak aşağıdaki rehberde anlattığım adımları izleyerek yükleyebilirsiniz.
    Xbox 360 Xbox Live Arcade Oyunlarını Jtag Rip'e Çevirme Rehberi JTAG/RGH




    8)Soru = Türkçe Yamayı Uyguladım Menü,Görev,Ara Videolar Türkçe Oyun İçi Altyazı İngilizce Ne Yapmalıyım

    Cevap = Bazı oyunların oyun içi dil dosyaları açılmadığından veya çevirilmediğinden sadece bu kısımları yapıyoruz.Açılmadığından kaynaklı olursa çözdüğümüzde sizlere v2.0 olarak çıkartmaya çalışıyoruz.




    9)Soru = ...... Oyuna Türkçe Yama Gelecek mi? veya Bu Oyununun Türkçe Yaması Var mı?

    Cevap = Gelir veya gelmez diye net birşey söylemem yanlış olur.Zamanın ne getireceği belli olmuyor 1 gün önce açamadığımız dosyaları 1gün,1ay veya 1 yıl sonra açabiliyoruz.Bunun şimdiye kadar bir çok örneği oldu.Genelde Xbox 360 Devam Eden Türkçe Yamalar bölümde yapacağımız yamaların projelerini duyuruyoruz ya da duyurmadan çıkartabiliyoruz takipte kalmanızda fayda var

    Diğer bir sorunun cevabı ise BURAYA TIKLAYARAK şimdiye kadar çıkmış bütün türkçe yamaları görebilirsiniz




    10)Soru = Türkçe Yama Nasıl Port Edilir Çok Merak Ediyorum Bende Yapmak İstiyorum

    Cevap = Sorunuza cevap vermek isterdim yalnız üzülerek söylüyorum bunun herhangi bir rehberi yok.Oyundan oyuna dil dosyaları değişiklik gösteriyor iç içe olabiliyor dosya içinde dosya çıkartılması lazım oluyor.Zor,kafayı şişiren,sabır,zaman,emek ve sağlık isteyen bir iş kısa ve net olarak söylüyorum hiç bulaşmayın yoksa sağlınızdan oluyorsunuz örnek benim gibi







    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  2. 42 kişi The Darkness üyemize teşekkür etti:
     accursed-rep (06-03-2016), ahmetkorkmaz_54 (31-07-2016), aliseker1954 (23-08-2018), antonim (25-02-2017), arzuu (04-01-2018), AtakanKuzey (09-02-2018), ATARİCİ KEN (06-10-2017), ayk3467 (02-09-2018), ellp (31-12-2016), flyman23 (07-12-2016), fuat85 (25-08-2018), galata0185 (26-01-2016), goldenboy (14-12-2016), hacker399 (01-07-2018), hagisabri (27-07-2016), hercaiercan (18-12-2017), ibrahim12 (11-11-2017), iso1978 (07-09-2018), Kaos42 (22-08-2016), kendal_47 (02-09-2017), Kuzgun Maymun (30-01-2018), lazuri (28-05-2017), lrz85 (21-02-2016), Manassas (16-04-2016), matraks__06 (27-01-2016), Mermadun (27-08-2018), mit40 (26-01-2016), mty2147 (06-07-2016), oguzcan26 (22-11-2018), ohbe27 (01-07-2018), remziefendi (07-07-2016), semico (11-02-2017), ShadowS (26-01-2016), spawn.34 (14-10-2016), Suat06 (25-03-2017), ulaşnallı (05-05-2016), volki78 (27-12-2016), Voyante (19-02-2016), x3one (14-04-2018), yeni_raki (20-12-2016)

  3. Tüm forumdan rastgele konular:

    • » Hayarigami: Keishichou Kaii Jiken File PS2 Oyun İndir [ISO] [Google Drive-Mega]
    • » Ninjin Clash of Carrots [Nintendo Switch] Oyun İndir [Google Drive-Mega]
    • » Bloodforge Xbox 360 XBLA [Aurora] [Hile-Trainer] İndir [Jtag-Rgh]
    • » Monster Hunter XX Double Cross [Nintendo 3DS] Oyun İndir [Google Drive-Mega]
    • » Asterix Olympic Games Xbox 360 [Aurora] [Hile-Trainer] İndir [Jtag-Rgh]
    • » WWE 2K15 Xbox 360 Oyun İndir [MEGA] [FULL-ISO] [Region Free]
    • » Piyotama PSP Oyun İndir [ISO-PSN] [Google Drive-Mega]
    • » Utawarerumono Mask of Deception PSVITA Oyun İndir [VPK-MaiDump-NoNpDrm] [Google...
    • » FIFA 18 PS4 [Update 1.10] İndir [Multi]
    • » Crimson Tears PS2 Oyun İndir [ISO] [Google Drive-Mega]

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » Inversion Xbox 360 Türkçe Yama V2 İndir...
    • » Saw The Video Game Xbox 360 Türkçe Yama...
    • » Thief Xbox 360 Türkçe Yama V2 İndir...
    • » Pes 2013 Xbox 360 Türkçe Spiker V5...
    • » Game Of Thrones Bölüm 5 Xbox 360 Türkçe...
    • » Half Life 2: Episode One Xbox 360...
    • » Spec Ops: The Line Xbox 360 Türkçe Yama...
    • » Resident Evil HD Remaster Xbox 360...
    • » Borderlands Xbox 360 Türkçe Yama İndir...
    • » Portal Xbox 360 Türkçe Yama İndir...
    DERCLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  4. #21

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Cevabın için teşekkürler başkan her soruyu yanıtlıyorsun adamsın vallahi.

    oguzcan26 Bunu Beğendi.

  5. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  6. #22

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    rica ederim dostum eyvallah eksik olma

    oguzcan26 Bunu Beğendi.


    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  7. kendal_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  8. #23

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    teşekkürler

    oguzcan26 Bunu Beğendi.

  9. renne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  10. #24

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Prototype için Türkçe yama bulamadım, kendim yapayım dedim, ISO dosyasını açtım, RCF uzantılı dosyaları Notepad++ ile açmayı denedim, sonuca ulaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

    oguzcan26 Bunu Beğendi.

  11. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  12. #25

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Alıntı renne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Prototype için Türkçe yama bulamadım, kendim yapayım dedim, ISO dosyasını açtım, RCF uzantılı dosyaları Notepad++ ile açmayı denedim, sonuca ulaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

    dostum dil dosyasının tipini bilemediğim için birşey söyleyemeceğim.Bir ara @çağ arkadaşımız dosyalara baktı diye hatırlıyorum istersen onunla bir konuş belki yardımcı olabilir.



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  13. atalantis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  14. #26

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    İyi günler medal of honor airborne için türkçe yama çalışması yapılacak mı acaba kolay gelsin.

    oguzcan26 Bunu Beğendi.

  15. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  16. #27

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Alıntı atalantis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler medal of honor airborne için türkçe yama çalışması yapılacak mı acaba kolay gelsin.

    İyi akşamlar,oyunun türkçe çevirisini kemal deniz yılmaz yapmıştı.Oyun içi altyazıları barındıran v1.3 sürümü maalesef hiç bir yerde bulunmuyor linkleri kırılmış eğer bulabilirsek yapmayı düşünüyoruz.

    oguzcan26 Bunu Beğendi.


    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  17. atalantis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  18. #28

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Bende repack hali var türkçe alt yazılı dosyalarını biliyorsanız ben oyundan alıp paylaşabilirim.

    oguzcan26 Bunu Beğendi.

  19. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  20. #29

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Şuan dosya tipini bilmiyoruz.Aklımızda bulunsun elimizdeki projeler bittikden sonra bakarız.

    oguzcan26 Bunu Beğendi.


    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


Sabit Etiketler

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •