Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 12 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5,00 puandır.
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree9Likes

Konu: Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları

    The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  1. #1

    Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları

    Xbox 360 Türkçe Yamalar Hakkında Genel En Çok Sorulan Sorular Ve Cevapları


    1) Soru= Xbox 360 Türkçe Yamaları Hangi Kullanıcılar Yükleyebilir.

    Cevap= JTAG-RGH kullanıcıları yükleyebilir.Bunun nedeni ise diğer kullanıcılara göre dosya yapılarının pc'de kurulmuş oyuna benzemesinden kaynaklıdır.Orjinal Fw ve Xkey'li cihazlarda bazı denemeler yaptık maalesef olumlu sonuç alamadık.




    2) Soru= Xbox 360 Türkçe Yama Nasıl Kurulur ?

    Cevap = Genelde "Exiso" ismini verdiğimiz program ile iso dosyasını,jtagrip(xex) formatına çevirdikden sonra dosyaları değiştirmemiz yeterli oluyor.Bazen bu durum farklılık gösterebiliyor,gerekli kurulum vb. açıklamaları türkçe yama dosyalarının içine ekliyoruz.




    3) Soru= Oyunum Data001 Data002 Şeklinde. GOD Formatlı Oyunlara Türkçe Yama Yüklenir mi?

    Cevap= Data001 Data002 olan God formatlı oyunların dosyaları kullanıma kapalı,yani yama kurulumuna uygun olmadığı için yüklenmez yamayı atsanız dahil oyununuz ingilizce olur.3 Seçenek sunacağım bunlardan birisini yaparsanız yükleyebilirsiniz.

    A)Oyununuzu pc'ye taşıyın "God2iso" isimli program ile GOD formatlı oyununuzu ISO formatına çevirin.Ardından "Exiso" programı ile Jtagrip(xex) formatına çevirerek yamayı yükleyebilirsiniz.

    B)FULL ISO-DVD bölümünden oyunu tekrar indirin. Exiso programı ile çevirdikden sonra yamayı yükleyebilirsiniz.

    C)Jtagrip(xex) bölümünden oyunu tekrar indirin.Hazır çevrildiği için bir işlem yapmanıza gerek kalmadan yamayı yükleyebilirsiniz.

    Program kullanımlarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]




    4) Soru =Oyunum Xbox 360 Konsolumda Türkçe Yama Yükleyebilir miyim ?

    Cevap = Eğer oyununuz Jtagrip(Xex) formatlı ise ve yama dosyası setup halinde değilse,evet gerekli dosyayı taşıyarak yükleyebilirsiniz.




    5) Soru = Türkçe Yamalı Oyuna Title Update (Oyun Güncellemesi) Yükleyebilir miyim?

    Cevap = Bazı title updateler yani,oyun güncellemelerinde dil dosyaları olduğundan engel olabiliyor.Oyundan oyuna güncellemelerin içeriği değiştiği için yükleyin veya yüklemeyin diye tam net birşey söyleyemem.Türkçe yamayı yüklediğiniz halde oyununuz yine ingilizce oluyor ve güncelleme aktifse kaldırmanızda fayda olacaktır.




    6) Soru= Türkçe Yamayı Uyguladım Ama Yine İngilizce Ne Yapmam Lazım

    Cevap = Bunun farklı nedenleri olabilir.Test edilmeden yamaları paylaşmıyoruz.
    -Oyununuz uyumlu değil veya God formatlıdır. (Yukarıda yazdığım gibi god formatlı oyunlara yama yüklenmiyor.)
    -Eksik bir işlem yapmışsınızdır. (Genelde çoğu kullanıcılar bazı şeyleri gözden kaçırabiliyor yama kurulumuna dikkat edin.)
    -DLC veya title update yüklediyseniz yama dosyasına engel oluyor olabilir. (Bunları kaldırarak yamayı tekrar yükleyin)




    7) Soru = Xbox Live Arcade (XBLA) Oyunlarına Nasıl Türkçe Uygularım

    Cevap = Bazılarının içine ekleyerek,bazılarına setup hazırlayarak,bazılarınında sadece dil dosyasını paylaşıyoruz.Eğer sadece dil dosyasını paylaştıysak aşağıdaki rehberde anlattığım adımları izleyerek yükleyebilirsiniz.
    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]




    8)Soru = Türkçe Yamayı Uyguladım Menü,Görev,Ara Videolar Türkçe Oyun İçi Altyazı İngilizce Ne Yapmalıyım

    Cevap = Bazı oyunların oyun içi dil dosyaları açılmadığından veya çevirilmediğinden sadece bu kısımları yapıyoruz.Açılmadığından kaynaklı olursa çözdüğümüzde sizlere v2.0 olarak çıkartmaya çalışıyoruz.




    9)Soru = ...... Oyuna Türkçe Yama Gelecek mi? veya Bu Oyununun Türkçe Yaması Var mı?

    Cevap = Gelir veya gelmez diye net birşey söylemem yanlış olur.Zamanın ne getireceği belli olmuyor 1 gün önce açamadığımız dosyaları 1gün,1ay veya 1 yıl sonra açabiliyoruz.Bunun şimdiye kadar bir çok örneği oldu.Genelde [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] bölümde yapacağımız yamaların projelerini duyuruyoruz ya da duyurmadan çıkartabiliyoruz takipte kalmanızda fayda var

    Diğer bir sorunun cevabı ise [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] şimdiye kadar çıkmış bütün türkçe yamaları görebilirsiniz




    10)Soru = Türkçe Yama Nasıl Port Edilir Çok Merak Ediyorum Bende Yapmak İstiyorum

    Cevap = Sorunuza cevap vermek isterdim yalnız üzülerek söylüyorum bunun herhangi bir rehberi yok.Oyundan oyuna dil dosyaları değişiklik gösteriyor iç içe olabiliyor dosya içinde dosya çıkartılması lazım oluyor.Zor,kafayı şişiren,sabır,zaman,emek ve sağlık isteyen bir iş kısa ve net olarak söylüyorum hiç bulaşmayın yoksa sağlınızdan oluyorsunuz örnek benim gibi







    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  2. 34 kişi The Darkness üyemize teşekkür etti:
     accursed-rep (06-03-2016), ahmetkorkmaz_54 (31-07-2016), antonim (25-02-2017), arzuu (04-01-2018), AtakanKuzey (09-02-2018), ATARİCİ KEN (06-10-2017), ellp (31-12-2016), flyman23 (07-12-2016), galata0185 (26-01-2016), goldenboy (14-12-2016), hagisabri (27-07-2016), hercaiercan (18-12-2017), ibrahim12 (11-11-2017), Kaos42 (22-08-2016), kendal_47 (02-09-2017), Kuzgun Maymun (30-01-2018), lazuri (28-05-2017), lrz85 (21-02-2016), Manassas (16-04-2016), matraks__06 (27-01-2016), mit40 (26-01-2016), mty2147 (06-07-2016),ostoxbox360 (05-10-2016), remziefendi (07-07-2016), semico (11-02-2017), ShadowS (26-01-2016), spawn.34 (14-10-2016), Suat06 (25-03-2017), ulaşnallı (05-05-2016), volki78 (27-12-2016), Voyante (19-02-2016), x3one (14-04-2018), yeni_raki (20-12-2016)

  3. Tüm forumdan rastgele konular:

    • » From Dust Xbox 360 [Xbox Live Arcade] İndir [MEGA]
    • » Batman Arkham Origins A Cold Cold Heart Xbox 360 DLC İndir JTAG-RGH
    • » Turok PS3 Oyun İndir [GOOGLE DRIVE] [USA]
    • » Dance Central 2 Xbox 360 [GOD] İndir [MEGA] [Kinect-JTAG-RGH]
    • » Ben 10 Omniverse 2 Xbox 360 [Jtagrip XEX] Oyun İndir [GOOGLE DRIVE] [JTAG-RGH]
    • » Tom Clancy's H.A.W.X Xbox 360 Oyun İndir [MEGA] [FULL-ISO] [Region Free]
    • » Trivial Pursuit Xbox 360 Oyun İndir [UPLOADED] [FULL-ISO] [Region Free]
    • » Guitar Hero Aerosmith Xbox 360 Oyun İndir [MEGA] [FULL-ISO] [Region Free]
    • » Crimson Skies High Road to Revenge [Xbox Classic] Oyun İndir [FIREDROP] ...
    • » Lego Harry Potter Years 1-4 Xbox 360 [Aurora] [Hile-Trainer] İndir [Jtag-Rgh]

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » Call Of Duty 4 Modern Warfare Xbox 360...
    • » Deadfall Adventures Xbox 360 Türkçe...
    • » Tales From The Borderlands Bölüm 2 Xbox...
    • » Lego Star Wars The Video Game Xbox...
    • » Bioshock 2 Xbox 360 Türkçe Yama İndir...
    • » Duke Nukem Forever Xbox 360 Türkçe Yama...
    • » The Elder Scrolls V Skyrim Hearthfire...
    • » Grand Theft Auto IV Xbox 360 Türkçe...
    • » Tales From The Borderlands Bölüm 1 Xbox...
    • » Enslaved Odyssey To The West Xbox 360...
    The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  4. #11
    Alıntı sodomo Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    darkness dostum kafanı şişiriyoruz kusura bakma ama bir sorum olucaktı, resident evil hd remaster için ps3 da türkçe yama var, xbox 30 için böyle bir yama çalışması var mı acaba

    şişiriyorsanız sormayın arkadaş bu nedir ya şaka şaka yanlış anlaşılmasın dostum şimdilik daha çok trainer sonrada iso formatlı oyunlara yöneldim şimdilik bir çalışmam yok eğer ileride yapabilirsem konusunu açarım



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  5. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  6. #12
    türkçe yaması olsun istediğin oyunlardan birisi en iyi resident evil oyunları bunlardı



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  7. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  8. #13
    Alıntı sodomo Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    hep derim dostum oyunlarda ne varsa eskilerde var

    aynen şimdi boşuna demiyorlar oyunlar çok kısa sürüyor bir resident evil hd remaster oynasınlar neden çabuk bittiklerini anlayacaklardır



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  9. hayalperisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  10. #14
    Admin oyunun jtagrip olduğunu nasıl anlarız ? Benim xboxumun içindeki oyunların dosyaları data1değil de


  11. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  12. #15
    Jtagrip Oyun Formatı Diğer İsmiyle Xex Oyun Formatı


    Buda GOD Formatlı Oyun





    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  13. remziefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  14. #16
    Mass Effect'in Ilk Oyununun Turkce Yamasi Var Mi ? Yoksa Port Edilmiyor Mu ?


  15. mit40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  16. #17
    Alıntı remziefendi Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    Mass Effect'in Ilk Oyununun Turkce Yamasi Var Mi ? Yoksa Port Edilmiyor Mu ?
    malesef ilk oyunun yaması pcde de yok, olsaydı mutlaka port konusunda uğraşırdık bizde çeviri ekibi olmadığımız için ilgilenemedik.


  17. mit40 üyemize teşekkür edenler:
     remziefendi (08-07-2016)

  18. bugra2941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  19. #18

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Vay be mükemmelsiniz keşke Xbox 360 exclusive oyunları da türkçeleştirebilseniz Forza gibi Halo gibi ama yinede emekleriniz için sağolsun.


  20. darknessjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  21. #19

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Selamlar.

    Skyrim için, dawnguard ve dragonborn DLC için de türkçe yama rica ediyorum.


  22. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  23. #20

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] Aleyküm selam
    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] Sanada hayırlı ramazanlar

    Arkadaşlar sitemizde sadece ana oyun ve heartfire dlclerinin türkçe yaması bulunmakta.Diğer 2 türkçe yamayı xbox 360 için adapte etmeyeceğiz zamanında bazı arkadaşlarımızda bu soruyu sordu.Resmi çeviriyi yapan ekip izin vermediği için yapmama kararı aldık iyi forumlar.



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  24. The Darkness üyemize teşekkür edenler:
     DERCLK (19-06-2017)

Sabit Etiketler

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •