User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 12 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5,00 puandır.
Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 47 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree8Likes

Konu: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  1. #1

    Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları


    1) Soru= Xbox 360 Türkçe Yamaları Hangi Kullanıcılar Yükleyebilir

    Cevap= Türkçe Yamalar JTAG/RGH Kullanıcıları İçindir FW-XKEYDE Çalışma Garantisi Yoktur

    2) Soru= Xbox 360 Türkçe Yama Nasıl Kurulur ?

    Cevap = Genelde Exiso Programı İle Oyunu Jtagripe Çevirdikden Sonra Dosyaları Değiştirmeniz Yeterli Bazen Bu Olay Farklılık Gösterebilir Türkçe Yama Dosyalarının İçinde Nasıl Kurulduğuna Dahil Anlatım Bulunmaktadır

    3) Soru= God Formatlı Oyunlara Türkçe Yama Yüklenir mi?

    Cevap= Data001 Data002 Olan God Formatlı Oyunların Dosyaları Kapalı Olduğu İçin Yüklenmez Oyununuzu Pc'ye Atın God2iso Programıyla Iso Formatına Ardından Exiso İle Jtagripe Çevirmeniz Lazım

    Anlatım Aşağıdaki Konuda Mevcut

    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]


    4) Soru= Türkçe Yamayı Uyguladım Ama Yine İngilizce Ne Yapmam Lazım

    Cevap = Oyununuz Ya God Formatlıdır Ya da Eksik İşlem Yapmışsınızdır Türkçe Yama Kurulumuna Tekrar Gözatın

    5) Soru =Oyunum Xbox'da Türkçe Yama Yükleyebilir miyim ?

    Cevap = Jtagrip Olması Koşuluyla Evet Yükleyebilirsiniz


    6) Soru = Türkçe Yamalı Oyuna Title Update Yükleyebilir miyim?

    Cevap = Bazı Title Updatelerde Dil Dosyası Olduğundan Engel Olabiliyor Eğer Konuda Belirtmemişsem Yüklemenizi Önermem


    7) Soru = Xbox Live Arcade (XBLA) Oyunlarına Nasıl Türkçe Uygularım

    Cevap = Bazı Xbla Oyunlarının İçine Türkçe Yamayı Uygulayarak Paylaştım Bazılarının İse Sadece Dil Dosyasını Paylaştım Bu Konuda Nasıl Yapılacağı Anlatılmaktadır

    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]


    8)Soru = Türkçe Yamayı Uyguladım Menü Görev Ara Videolar Türkçe Oyun İçi Altyazı İngilizce Ne Yapmalıyım

    Cevap = Arkadaşlar Elimden Geldiğince Sizlere Türkçe Yama Çıkartmaya Çalışıyorum Bazı Oyunların Oyun İçi Dil Dosyalarını Açamadığımdan Sadece Menü Görev Ara Videoları Yapabiliyorum

    9)Soru = ...... Oyuna Türkçe Yama Gelecek mi? Veya Bu Oyununun Türkçe Yaması Var mı?

    Cevap = Şimdiye Kadar Pc'ye Çıkmış Bütün Türkçe Yamaları Adapte Etmeye Çalıştım Yapabildiklerimi Sizler İle Paylaştım Yapamadıklarım İçinse Çok Uğraştım Olmayınca Bıraktım Kısacası Arkadaşlar Denemediğim Yama Şimdilik Yok

    Diğer Cevap İse [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] Tıklayarak Şimdiye Kadar Çıkmış Bütün Türkçe Yamaları Görebilirsiniz

    10)Soru = Türkçe Yama Nasıl Port Edilir Çok Merak Ediyorum Bende Yapmak İstiyorum

    Cevap = Bunun Herhangi Bir Rehberi Yok Oyundan Oyuna Göre Değişebiliyor Bazı Yamalarda Dosya Tipleri Rus Matruşkası Gibi Çıkarttıkça Başka Dosyalar Çıkıyor Yapımı Zor Kafayı Şişiren Sabır Zaman Emek İsteyen Bir İş Kısa Ve Net Olarak Söylüyorum Hiç Bulaşmayın







    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  2. 26 kişi The Darkness üyemize teşekkür etti:
     accursed-rep (06-03-2016), ahmetkorkmaz_54 (31-07-2016), antonim (25-02-2017), ellp (31-12-2016), flyman23 (07-12-2016), galata0185 (26-01-2016), goldenboy (14-12-2016), hagisabri (27-07-2016), Kaos42 (22-08-2016), kendal_47 (02-09-2017), lazuri (28-05-2017), lrz85 (21-02-2016), Manassas (16-04-2016), matraks__06 (27-01-2016), mit40 (26-01-2016), mty2147 (06-07-2016),ostoxbox360 (05-10-2016), remziefendi (07-07-2016), semico (11-02-2017), ShadowS (26-01-2016), spawn.34 (14-10-2016), Suat06 (25-03-2017), ulaşnallı (05-05-2016), volki78 (27-12-2016), Voyante (19-02-2016), yeni_raki (20-12-2016)

  3. Tüm forumdan rastgele konular:

    • » The Elder Scrolls V Skyrim Xbox 360 Trainer Sorunu
    • » Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Xbox 360 İndir [Direkt Link FULL-ISO]...
    • » Hoş geldin marvin
    • » Xbox360 Jtag&Rgh orjinal oyun cdsi kullanma?
    • » Hoş geldin santiogro000
    • » Dungeon Siege 3 Xbox 360 [TORRENT] İndir [FULL-ISO]
    • » Hoş geldin AKKO AKKO
    • » Hoş geldin aoguz22
    • » Hoş geldin picolo
    • » Xbox 360 Dante's Inferno [DLC] İndir [MEGA] [JTAG-RGH]

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » Saw The Video Game Xbox 360 Türkçe Yama...
    • » Sniper Ghost Warrior Xbox 360 Türkçe...
    • » Grand Theft Auto 4 The Ballad Of Gay ...
    • » Minecraft Story Mode Episode 5 Xbox 360...
    • » The Walking Dead Sezon 1 Xbox 360...
    • » The Bluecoats North VS South Xbox 360...
    • » Teenage Mutant Ninja Turtles Out Of The...
    • » Duke Nukem Forever Xbox 360 Türkçe Yama...
    • » Alan Wake's American Nightmare Xbox 360...
    • » Prince of Persia: The Forgotten Sands...
    darknessjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  4. #41

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Selamlar.

    Skyrim için, dawnguard ve dragonborn DLC için de türkçe yama rica ediyorum.


  5. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  6. #42

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] aleyküm selam
    @[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] sanada hayırlı ramazanlar

    arkadaşlar sitemizde sadece ana oyun ve heartfire dlclerinin türkçe yaması bulunmakta diğer 2 türkçe yamayı xbox 360 için adapte etmeyeceğiz zamanında bazı arkadaşlarımızda sordu bu soruyu türkçe yama resmi ve bu çeviriyi yapan ekip izin vermediği için yapmama kararı aldık iyi forumlar



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  7. The Darkness üyemize teşekkür edenler:
     DERCLK (19-06-2017)

  8. DERCLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  9. #43

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Cevabın için teşekkürler başkan her soruyu yanıtlıyorsun adamsın vallahi.


  10. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  11. #44

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    rica ederim dostum eyvallah eksik olma



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  12. ATARİCİ KEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  13. #45

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    nfs rivalsin pc için olan tr yaması var xbox 360 için çevirildimi sitede varmı? ve gelecekmi sitemize


  14. kendal_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  15. #46

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    teşekkürler


  16. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  17. #47

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Need For Speed Rivals ait türkçe çeviri olmadığı için xbox 360'a port edilemedi.



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


Sabit Etiketler

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •