Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

User Tag List

  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 12 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5,00 puandır.
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree9Likes

Konu: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  1. #1

    Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları


    1) Soru= Xbox 360 Türkçe Yamaları Hangi Kullanıcılar Yükleyebilir

    Cevap= Türkçe Yamalar JTAG/RGH Kullanıcıları İçindir FW-XKEYDE Çalışma Garantisi Yoktur

    2) Soru= Xbox 360 Türkçe Yama Nasıl Kurulur ?

    Cevap = Genelde Exiso Programı İle Oyunu Jtagripe Çevirdikden Sonra Dosyaları Değiştirmeniz Yeterli Bazen Bu Olay Farklılık Gösterebilir Türkçe Yama Dosyalarının İçinde Nasıl Kurulduğuna Dahil Anlatım Bulunmaktadır

    3) Soru= God Formatlı Oyunlara Türkçe Yama Yüklenir mi?

    Cevap= Data001 Data002 Olan God Formatlı Oyunların Dosyaları Kapalı Olduğu İçin Yüklenmez Oyununuzu Pc'ye Atın God2iso Programıyla Iso Formatına Ardından Exiso İle Jtagripe Çevirmeniz Lazım

    Anlatım Aşağıdaki Konuda Mevcut

    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]


    4) Soru= Türkçe Yamayı Uyguladım Ama Yine İngilizce Ne Yapmam Lazım

    Cevap = Oyununuz Ya God Formatlıdır Ya da Eksik İşlem Yapmışsınızdır Türkçe Yama Kurulumuna Tekrar Gözatın

    5) Soru =Oyunum Xbox'da Türkçe Yama Yükleyebilir miyim ?

    Cevap = Jtagrip Olması Koşuluyla Evet Yükleyebilirsiniz


    6) Soru = Türkçe Yamalı Oyuna Title Update Yükleyebilir miyim?

    Cevap = Bazı Title Updatelerde Dil Dosyası Olduğundan Engel Olabiliyor Eğer Konuda Belirtmemişsem Yüklemenizi Önermem


    7) Soru = Xbox Live Arcade (XBLA) Oyunlarına Nasıl Türkçe Uygularım

    Cevap = Bazı Xbla Oyunlarının İçine Türkçe Yamayı Uygulayarak Paylaştım Bazılarının İse Sadece Dil Dosyasını Paylaştım Bu Konuda Nasıl Yapılacağı Anlatılmaktadır

    [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]


    8)Soru = Türkçe Yamayı Uyguladım Menü Görev Ara Videolar Türkçe Oyun İçi Altyazı İngilizce Ne Yapmalıyım

    Cevap = Arkadaşlar Elimden Geldiğince Sizlere Türkçe Yama Çıkartmaya Çalışıyorum Bazı Oyunların Oyun İçi Dil Dosyalarını Açamadığımdan Sadece Menü Görev Ara Videoları Yapabiliyorum

    9)Soru = ...... Oyuna Türkçe Yama Gelecek mi? Veya Bu Oyununun Türkçe Yaması Var mı?

    Cevap = Şimdiye Kadar Pc'ye Çıkmış Bütün Türkçe Yamaları Adapte Etmeye Çalıştım Yapabildiklerimi Sizler İle Paylaştım Yapamadıklarım İçinse Çok Uğraştım Olmayınca Bıraktım Kısacası Arkadaşlar Denemediğim Yama Şimdilik Yok

    Diğer Cevap İse [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL] Tıklayarak Şimdiye Kadar Çıkmış Bütün Türkçe Yamaları Görebilirsiniz

    10)Soru = Türkçe Yama Nasıl Port Edilir Çok Merak Ediyorum Bende Yapmak İstiyorum

    Cevap = Bunun Herhangi Bir Rehberi Yok Oyundan Oyuna Göre Değişebiliyor Bazı Yamalarda Dosya Tipleri Rus Matruşkası Gibi Çıkarttıkça Başka Dosyalar Çıkıyor Yapımı Zor Kafayı Şişiren Sabır Zaman Emek İsteyen Bir İş Kısa Ve Net Olarak Söylüyorum Hiç Bulaşmayın







    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  2. 28 kişi The Darkness üyemize teşekkür etti:
     accursed-rep (06-03-2016), ahmetkorkmaz_54 (31-07-2016), antonim (25-02-2017), ATARİCİ KEN (06-10-2017), ellp (31-12-2016), flyman23 (07-12-2016), galata0185 (26-01-2016), goldenboy (14-12-2016), hagisabri (27-07-2016), ibrahim12 (11-11-2017), Kaos42 (22-08-2016), kendal_47 (02-09-2017), lazuri (28-05-2017), lrz85 (21-02-2016), Manassas (16-04-2016), matraks__06 (27-01-2016), mit40 (26-01-2016), mty2147 (06-07-2016),ostoxbox360 (05-10-2016), remziefendi (07-07-2016), semico (11-02-2017), ShadowS (26-01-2016), spawn.34 (14-10-2016), Suat06 (25-03-2017), ulaşnallı (05-05-2016), volki78 (27-12-2016), Voyante (19-02-2016), yeni_raki (20-12-2016)

  3. Tüm forumdan rastgele konular:

    • » Hoş geldin Iczenumi
    • » World Of Tanks Xbox 360 İndir [Direkt Link] [FULL-ISO] [iMARS]
    • » Sonic & Knuckles Xbox 360 [XBLA] İndir [MEGA] [JTAG-RGH]
    • » Xbox 360 Sonic & SEGA All-Stars Racing Demo İndir
    • » Yeni Nesil Hitman Oyunu Duyuruldu
    • » xbox 360 1Tb Jtag'lı Cihaz Kaydetme Sorunu
    • » Lego Star Wars The Complete Saga Xbox 360 [GOD] İndir [MEGA] [JTAG-RGH]
    • » Hoş geldin ykr
    • » Hoş geldin ferro
    • » Dancing Stage Universe 2 Xbox 360 İndir JTAG/RGH

    Aynı kategoriden rastgele konular:

    • » The Chronicles of Riddick Escape From...
    • » Dark Souls Prepare to Die Edition Xbox...
    • » Mirror's Edge Xbox 360 Türkçe Yama...
    • » Mortal Kombat Komplete Edition Xbox 360...
    • » Castlevania Lords of Shadow 2 Xbox 360...
    • » The Evil Within The Consequence Xbox...
    • » Star Wars Knights Of The Old Republic...
    • » Wolfenstein The New Order Xbox 360...
    • » The Walking Dead Sezon 2 Bölüm 1 Xbox...
    • » Assassin's Creed Liberation HD Xbox 360...
    The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  4. #31
    Jtagrip Oyun Formatı Diğer İsmiyle Xex Oyun Formatı


    Buda GOD Formatlı Oyun





    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  5. remziefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  6. #32
    Mass Effect'in Ilk Oyununun Turkce Yamasi Var Mi ? Yoksa Port Edilmiyor Mu ?


  7. mit40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  8. #33
    Alıntı remziefendi Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    Mass Effect'in Ilk Oyununun Turkce Yamasi Var Mi ? Yoksa Port Edilmiyor Mu ?
    malesef ilk oyunun yaması pcde de yok, olsaydı mutlaka port konusunda uğraşırdık bizde çeviri ekibi olmadığımız için ilgilenemedik.


  9. mit40 üyemize teşekkür edenler:
     remziefendi (08-07-2016)

  10. mertgucluu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  11. #34

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Farming Simulator 15 pc de direk codex ten türkçe yapılıyor, bir çok yere baktım ama xbox 360 için hiç bir şey bulamadım. lütfen yardımcı olur musunuz ?


  12. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  13. #35

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Alıntı mertgucluu Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    Farming Simulator 15 pc de direk codex ten türkçe yapılıyor, bir çok yere baktım ama xbox 360 için hiç bir şey bulamadım. lütfen yardımcı olur musunuz ?

    sadece pc için türkçe çıkartıldı xbox için uğraşmıştım yanlış hatırlamıyorsam paketlemede sıkıntı çıkartmıştı o yüzden yapılamadı



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  14. The Darkness üyemize teşekkür edenler:
     mertgucluu (24-09-2016)

  15. SDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  16. #36

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Öncelikle herkese merhaba
    yeni bir xbox kullanıcısı olarak yardımlarınızı istiyorum biraz baktım fakat tam olarak anlayamadım şimdi bende kırık bir xbox360 var.içinde yüzlerce oyun var hepsi yabancı dil bunlara türkçe yama nasıl yükleyebilirim.içindeki harddiski yerinden çıkarıp oyunları bilgisayara mı almam gerekiyor.


  17. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  18. #37

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    merhaba dostum burada belirttim oynaman için makinan jtaglı olması lazım [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  19. seriserseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  20. #38

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    çok özür dilerim biraz acemiyim sanırım ben exıso ile dosyaları çevirdim ama bu dosyaları nereye taşımam gerekiyor god formatlı klasör içerisinemi kopyalamam gerek ?
    bitürlü türkçe yama yapamadım lütfen yardım


  21. The Darkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  22. #39

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Alıntı seriserseri Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor.Üye OL]
    çok özür dilerim biraz acemiyim sanırım ben exıso ile dosyaları çevirdim ama bu dosyaları nereye taşımam gerekiyor god formatlı klasör içerisinemi kopyalamam gerek ?
    bitürlü türkçe yama yapamadım lütfen yardım

    türkçe yama içinde kurulumları mevcut exiso ile çevirdikden sonra kurulumda yazan dosyaları oyun dosyaları ile değiştirip klasör halinde oyunları hangi bölüme atıyorsan o bölüme atıp oynayabilirsin god formatı ile işin olmayacak silebilirsin onları



    XBOX 360 TÜRKÇE YAMA LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN
    BURAYA TIKLAYIN

    WWW.XBOX360TORRENT.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE EN GÜNCEL XBOX SİTESİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN İYİ OYUNLAR DİLERİZ...


  23. bugra2941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
  24. #40

    Cevap: Xbox 360 Türkçe Yama Sorular Ve Cevapları

    Vay be mükemmelsiniz keşke Xbox 360 exclusive oyunları da türkçeleştirebilseniz Forza gibi Halo gibi ama yinede emekleriniz için sağolsun.


Sabit Etiketler

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •