1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    6.948
Sayfa 3 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci 12345678913 ... SonuncuSonuncu
Toplam 325 adet konudan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Xbox 360 Donanım Teknik Destek Servis Yardım Bölümü

Herhangi Bir Sorunla Karşılaştığınızda Bu Bölümde Konu Açarak Yardım İsteyebilirsiniz Xbox 360 Donanım Teknik Destek Servis Yardım Bölümü

  1. rehber <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Xbox 360 joystİck modİfİye

    Başlatan ekanat, 10-01-2017 01:58
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 279
    The Darkness
    10-03-2017, 01:17 son yazılan Mesajı göster
  2. Cool <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Xbox 360 kulaklik İle kullanim

    Başlatan ekanat, 01-02-2017 04:44
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 228
    ekanat
    02-02-2017, 03:51 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Xbox 360 Kinect E79 Kırmızı ışık

    Başlatan social, 29-04-2016 09:32
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 977
    social
    03-05-2016, 04:15 son yazılan Mesajı göster
  4. Exclamation <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Xbox 360 E71 Hatası Çözümü

    Başlatan tosu, 28-12-2015 10:32
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 659
    tosu
    29-12-2015, 03:36 son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Xbox 360 Kırmızı Işık Sorunu Bilgilendirme

    Başlatan buronto, 04-04-2015 05:58
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.134
    tugay611
    13-10-2015, 05:39 son yazılan Mesajı göster
  1. Exclamation JTAG/RGH USB Problemi

    Başlatan darkexplore, 31-01-2017 08:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 130
    darkexplore
    31-01-2017, 08:38 son yazılan Mesajı göster
  2. Jtaglı xbox360a yeni bir harici hdd sorunu

    Başlatan aptisamilsoy, 30-01-2017 01:25
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 341
    aptisamilsoy
    31-01-2017, 12:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 291
    The Darkness
    30-01-2017, 05:14 son yazılan Mesajı göster
  3. freestyle 3 disk değişimi hk.

    Başlatan aykut_ersoy, 25-01-2017 11:58
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 182
    elyos2600
    29-01-2017, 10:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 254
    The Darkness
    29-01-2017, 12:36 son yazılan Mesajı göster
  4. Question Xbox 360 jtag/rgh hakkında ?

    Başlatan Hamsiq61, 21-01-2017 08:29
    jtaglı cihazda online oynabilmek nasıl yapılır nelerr yapmak gerekir, xbox 360 dashlauch nedir nasıl yapılır kurulum güncelleme ne gibi sorunlar olur
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 198
    Hamsiq61
    21-01-2017, 11:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 171
    mit40
    21-01-2017, 10:24 son yazılan Mesajı göster
  5. Sniper elite v2 xbox 360 kayıt sorunu

    Başlatan ÇAMUR, 20-01-2017 10:11
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 146
    EnesBey
    20-01-2017, 12:51 son yazılan Mesajı göster
  6. Xbox 360 emulator oyun oynama

    Başlatan quanzimate, 15-01-2017 03:07
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 298
    The Darkness
    15-01-2017, 03:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 181
    EnesBey
    14-01-2017, 11:41 son yazılan Mesajı göster
  7. Question Xbox 360 system link bağlanamıyorum

    Başlatan dovahkiin, 12-01-2017 10:14
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 228
    dovahkiin
    13-01-2017, 12:56 son yazılan Mesajı göster
  8. Xbox 360 free style 3 başka dahili hdd ye kurulumu

    Başlatan mmorgarage, 08-01-2017 12:05
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 388
    mmorgarage
    10-01-2017, 11:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 166
    sumbulzadevehbi
    08-01-2017, 09:02 son yazılan Mesajı göster
  9. yeni jtag lı xbox 360 harddisk klonlama

    Başlatan ozgur1718, 08-12-2016 07:26
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 387
    mmorgarage
    08-01-2017, 08:17 son yazılan Mesajı göster
  10. Exclamation GTA 5 Online Xbox yardım

    Başlatan djc3nk, 04-01-2017 07:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 205
    djc3nk
    04-01-2017, 07:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 280
    ekanat
    02-01-2017, 04:14 son yazılan Mesajı göster
  11. Unhappy Xbox 360 Sinyal yok hatasi

    Başlatan GreyEagle, 31-12-2016 06:56
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 261
    The Darkness
    31-12-2016, 10:39 son yazılan Mesajı göster
  12. Aurora Menüden Oyun Kapağı Silme

    Başlatan erim_17, 29-12-2016 02:17
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 267
    The Darkness
    29-12-2016, 11:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 237
    HOJU
    28-12-2016, 10:25 son yazılan Mesajı göster
  13. Jtag'li xbox 360 açılmıyor.

    Başlatan mefagu, 26-12-2016 01:45
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 249
    ekanat
    27-12-2016, 12:58 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •