Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
  1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    42.606
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 99 adet konudan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: PS3 Türkçe Yama İndir

Ps3 Türkçe TR Yama İndir Play Station 3 Türkçe Altyazı Dil Dosyası İndir Konsollarda Artık Türkçe ;)

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Middle Earth Shadow Of Mordor PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 11:45
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 45
    • Görüntüleme: 359
    opeth3d
    Dün, 11:11 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Spec Ops The Line PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 13:43
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 259
    nyasin
    14-01-2018, 14:51 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Assassin's Creed Brotherhood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 06-01-2018 17:16
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 82
    brasco
    13-01-2018, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türkçe Yamalar Hakkında Önemli Konu (Lütfen Herkes Okusun)

    Başlatan çağ, 20-12-2017 11:26
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 752
    fener
    09-01-2018, 22:25 son yazılan Mesajı göster
  1. The Walking Dead Season 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 21-03-2017 15:12
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    the walking dead season 1 ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), the walking dead season 1 ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 30
    • Görüntüleme: 1.037
    uzunyolu
    12-01-2018, 00:40 son yazılan Mesajı göster
  2. The Walking Dead Season 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 21-03-2017 16:40
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    the walking dead season two ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti), the walking dead season two ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 951
    uzunyolu
    12-01-2018, 00:38 son yazılan Mesajı göster
  3. Deadpool PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-03-2017 17:02
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    deadpool ps3 türkçe yama İndir (Çikti) deadpool ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti)
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 867
    uzunyolu
    11-01-2018, 23:02 son yazılan Mesajı göster
  4. Wanted Weapons of Fate PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-03-2017 15:52
    2 Sayfa
    1 2
    wanted weapons of fate ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), wanted weapons of fate ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 565
    uzunyolu
    11-01-2018, 22:54 son yazılan Mesajı göster
  5. Resident Evil HD Remaster PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 26-03-2017 16:48
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    resident evil hd remaster ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), resident evil hd remaster ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 52
    • Görüntüleme: 1.453
    uzunyolu
    11-01-2018, 22:47 son yazılan Mesajı göster
  6. Enemy Front PS3 V2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-02-2017 11:14
    3 Sayfa
    1 2 3
    enemy front ps3 türkçe yama İndir türkçe altyazı İndir (Çikti)
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 1.081
    uzunyolu
    11-01-2018, 22:44 son yazılan Mesajı göster
  7. Darksiders PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-03-2017 17:59
    3 Sayfa
    1 2 3
    darksiders ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), darksiders ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 728
    esad
    11-01-2018, 21:02 son yazılan Mesajı göster
  8. Far Cry 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-03-2017 14:59
    2 Sayfa
    1 2
    far cry 2 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 2 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 592
    uzunyolu
    11-01-2018, 20:18 son yazılan Mesajı göster
  9. The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 05-03-2017 19:29
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    the evil within ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), the evil within ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 91
    • Görüntüleme: 2.452
    emrecnty
    11-01-2018, 20:06 son yazılan Mesajı göster
  10. The Saboteur PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-03-2017 23:12
    3 Sayfa
    1 2 3
    the saboteur ps3 türkçe yama İndir (Çikti) the saboteur ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti)
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 630
    kuzukurt
    11-01-2018, 13:30 son yazılan Mesajı göster
  11. Battlefield Bad Company 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 05-03-2017 15:54
    3 Sayfa
    1 2 3
    battlefield bad company 2 ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), battlefield bad company 2 ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 521
    uzunyolu
    11-01-2018, 02:40 son yazılan Mesajı göster
  12. Call of Duty Classic PS3 PSN Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-03-2017 19:49
    2 Sayfa
    1 2
    call of duty classic ps3 psn türkçe altyazı İndir (Çikti), call of duty classic ps3 psn türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 825
    uzunyolu
    11-01-2018, 02:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 314
    uzunyolu
    11-01-2018, 02:20 son yazılan Mesajı göster
  13. Assassin's Creed 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 07-03-2017 15:06
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    assassin's creed 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assassin's creed 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 67
    • Görüntüleme: 1.825
    slayersrkn
    10-01-2018, 20:38 son yazılan Mesajı göster
  14. Wink The Elder Scrolls V: Skyrim PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-05-2017 02:24
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    the elder scrolls v: skyrim ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), the elder scrolls v: skyrim ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 52
    • Görüntüleme: 1.972
    mervanys
    10-01-2018, 19:32 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 75
    • Görüntüleme: 2.312
    uzunyolu
    10-01-2018, 18:37 son yazılan Mesajı göster
  15. God of War Origins Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 19-03-2017 13:59
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    god of war origins collection ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), god of war origins collection ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 50
    • Görüntüleme: 1.768
    memoadana01
    09-01-2018, 23:05 son yazılan Mesajı göster
  16. Metro Last Light PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-02-2017 14:28
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    metro last light ps3 tr türkçe yama altyazı İndir (Çikti)
    • Cevap: 39
    • Görüntüleme: 1.051
    warthew
    09-01-2018, 01:17 son yazılan Mesajı göster
  17. Dead Space 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-03-2017 21:45
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    dead space 2 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), dead space 2 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 46
    • Görüntüleme: 1.321
    gecekurd
    07-01-2018, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  18. Prison Break The Conspiracy PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-03-2017 12:26
    3 Sayfa
    1 2 3
    prison break: the conspiracy ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), prison break: the conspiracy ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 1.042
    diyarland
    06-01-2018, 18:11 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •