Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
  1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    42.606
Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 99 adet konudan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: PS3 Türkçe Yama İndir

Ps3 Türkçe TR Yama İndir Play Station 3 Türkçe Altyazı Dil Dosyası İndir Konsollarda Artık Türkçe ;)

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Middle Earth Shadow Of Mordor PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 11:45
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 45
    • Görüntüleme: 359
    opeth3d
    Dün, 11:11 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Spec Ops The Line PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 13:43
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 259
    nyasin
    14-01-2018, 14:51 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Assassin's Creed Brotherhood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 06-01-2018 17:16
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 82
    brasco
    13-01-2018, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türkçe Yamalar Hakkında Önemli Konu (Lütfen Herkes Okusun)

    Başlatan çağ, 20-12-2017 11:26
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 752
    fener
    09-01-2018, 22:25 son yazılan Mesajı göster
  1. Silent Hill Downpour PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-11-2017 01:30
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    silent hill downpour ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti), silent hill downpour ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 36
    • Görüntüleme: 765
    enky4578
    Dün, 20:49 son yazılan Mesajı göster
  2. Wolfenstein PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 26-05-2017 13:39
    3 Sayfa
    1 2 3
    wolfenstein ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), wolfenstein ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 658
    enky4578
    Dün, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  3. Grand Theft Auto V PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-02-2017 19:20
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    grand theft auto v ps3 tr türkçe yama İndir (Çikti), gta v playstation 3 ps3 türkçe yama altyazı indir çıktı
    • Cevap: 72
    • Görüntüleme: 2.060
    xalo63
    Dün, 14:32 son yazılan Mesajı göster
  4. Far Cry 4 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 02:23
    25 Sayfa
    1 2 3 ... 25
    far cry 4 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 4 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 249
    • Görüntüleme: 7.983
    xalo63
    Dün, 14:21 son yazılan Mesajı göster
  5. Wolfenstein The New Order PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 23-10-2017 10:36
    3 Sayfa
    1 2 3
    wolfenstein the new order ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti), wolfenstein the new order ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 560
    uzunyolu
    Dün, 06:05 son yazılan Mesajı göster
  6. Batman Arkham Asylum PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-03-2017 16:57
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    batman: arkham asylum ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti), batman: arkham asylum ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 34
    • Görüntüleme: 1.297
    warthew
    14-01-2018, 15:06 son yazılan Mesajı göster
  7. Assasins Creed 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 17-03-2017 19:50
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    assasins creed 2 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assasins creed 2 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 78
    • Görüntüleme: 2.428
    berat_kanat_21
    14-01-2018, 14:27 son yazılan Mesajı göster
  8. Sleeping Dogs PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 10:27
    14 Sayfa
    1 2 3 ... 14
    sleeping dogs ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), sleeping dogs ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 132
    • Görüntüleme: 4.172
    Zollav
    14-01-2018, 13:42 son yazılan Mesajı göster
  9. God Of War 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 25-05-2017 14:12
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    god of war 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), god of war 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 70
    • Görüntüleme: 2.376
    enky4578
    14-01-2018, 09:14 son yazılan Mesajı göster
  10. Dead Space 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-04-2017 15:19
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    dead space 3 ps3 türkçe altyazı tr altyazı İndir (Çikti), dead space 3 ps3 türkçe yama tr yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 67
    • Görüntüleme: 1.922
    weteralll
    14-01-2018, 00:05 son yazılan Mesajı göster
  11. Far Cry 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 03:00
    14 Sayfa
    1 2 3 ... 14
    far cry 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 137
    • Görüntüleme: 4.696
    furkankilic06
    13-01-2018, 22:56 son yazılan Mesajı göster
  12. Alien Isolation PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 04-03-2017 21:09
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    alien isolation ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), alien isolation ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 32
    • Görüntüleme: 945
    enky4578
    13-01-2018, 22:11 son yazılan Mesajı göster
  13. PES 2018 PS3 Türkçe Spiker İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-09-2017 14:32
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    • Cevap: 53
    • Görüntüleme: 3.084
    bakocan84
    13-01-2018, 16:47 son yazılan Mesajı göster
  14. Castlevania Lords of Shadow 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 13-03-2017 12:36
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    castlevania lords of shadow 2 ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), castlevania lords of shadow 2 ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 51
    • Görüntüleme: 1.469
    nopainnogain12
    13-01-2018, 13:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 91
    uzunyolu
    13-01-2018, 03:35 son yazılan Mesajı göster
  15. Dead Space 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-04-2017 15:19
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    dead space 1 ps3 türkçe altyazı tr altyazı İndir (Çikti), dead space 1 ps3 türkçe yama tr yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 70
    • Görüntüleme: 2.183
    warthew
    13-01-2018, 01:30 son yazılan Mesajı göster
  16. Asura's Wrath V2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-03-2017 15:48
    3 Sayfa
    1 2 3
    asura's wrath ps3 türkçe yama altyazı İndir (Çikti)
    • Cevap: 26
    • Görüntüleme: 864
    yokusa
    12-01-2018, 14:42 son yazılan Mesajı göster
  17. Sniper Ghost Warrior 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-03-2017 16:50
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    sniper ghost warrior 2 ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), sniper ghost warrior 2 ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 32
    • Görüntüleme: 1.017
    zehirbaz
    12-01-2018, 14:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 377
    zehirbaz
    12-01-2018, 13:48 son yazılan Mesajı göster
  18. Batman Arkham City PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-03-2017 17:33
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    batman arkham city ps3 türkçe yama İndir türkçe altyazı İndir (Çikti)
    • Cevap: 48
    • Görüntüleme: 1.563
    zehirbaz
    12-01-2018, 13:44 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •