Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
  1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    42.621
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 99 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: PS3 Türkçe Yama İndir

Ps3 Türkçe TR Yama İndir Play Station 3 Türkçe Altyazı Dil Dosyası İndir Konsollarda Artık Türkçe ;)

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Middle Earth Shadow Of Mordor PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 11:45
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 45
    • Görüntüleme: 366
    opeth3d
    15-01-2018, 11:11 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Spec Ops The Line PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 13:43
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 266
    nyasin
    14-01-2018, 14:51 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Assassin's Creed Brotherhood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 06-01-2018 17:16
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 86
    brasco
    13-01-2018, 20:05 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türkçe Yamalar Hakkında Önemli Konu (Lütfen Herkes Okusun)

    Başlatan çağ, 20-12-2017 11:26
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 756
    fener
    09-01-2018, 22:25 son yazılan Mesajı göster
  1. Sleeping Dogs PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 10:27
    14 Sayfa
    1 2 3 ... 14
    sleeping dogs ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), sleeping dogs ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 133
    • Görüntüleme: 4.205
    serhat1347
    Bugün, 17:27 son yazılan Mesajı göster
  2. Far Cry 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 03:00
    14 Sayfa
    1 2 3 ... 14
    far cry 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 139
    • Görüntüleme: 4.728
    çağ
    Bugün, 13:55 son yazılan Mesajı göster
  3. Sniper Ghost Warrior 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-03-2017 16:50
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    sniper ghost warrior 2 ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), sniper ghost warrior 2 ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 1.032
    mus
    mus
    Bugün, 12:33 son yazılan Mesajı göster
  4. Wolfenstein The New Order PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 23-10-2017 10:36
    3 Sayfa
    1 2 3
    wolfenstein the new order ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti), wolfenstein the new order ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 575
    xxx_123_
    Bugün, 09:58 son yazılan Mesajı göster
  5. Wolfenstein PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 26-05-2017 13:39
    3 Sayfa
    1 2 3
    wolfenstein ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), wolfenstein ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 676
    xxx_123_
    Bugün, 09:56 son yazılan Mesajı göster
  6. Metro Last Light PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-02-2017 14:28
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    metro last light ps3 tr türkçe yama altyazı İndir (Çikti)
    • Cevap: 40
    • Görüntüleme: 1.061
    uzunyolu
    Bugün, 07:19 son yazılan Mesajı göster
  7. Oddworld: New 'n' Tasty PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-03-2017 14:44
    2 Sayfa
    1 2
    oddworld: new 'n' tasty ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), oddworld: new 'n' tasty ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 469
    lost
    Dün, 18:49 son yazılan Mesajı göster
  8. Resident Evil Revelations PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 18-03-2017 10:14
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 40
    • Görüntüleme: 1.259
    silenthunter
    Dün, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  9. Resident Evil Zero HD Remaster PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-10-2017 15:11
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    resident evil zero hd remaster ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti), resident evil zero hd remaster ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 802
    silenthunter
    Dün, 17:38 son yazılan Mesajı göster
  10. Enslaved Odyssey to the West PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 05-03-2017 16:40
    2 Sayfa
    1 2
    enslaved odyssey to the west ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), enslaved odyssey to the west ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 529
    Emrah1925
    Dün, 17:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 481
    silenthunter
    Dün, 17:04 son yazılan Mesajı göster
  11. X-Men Origins Wolverine PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-02-2017 22:33
    3 Sayfa
    1 2 3
    x-men origins: wolverine ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), x-men origins: wolverine ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 697
    microem
    Dün, 08:57 son yazılan Mesajı göster
  12. Assassin's Creed Rogue PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-05-2017 01:49
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    assassin's creed rogue ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assassin's creed rogue ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 65
    • Görüntüleme: 1.751
    stiger
    Dün, 01:59 son yazılan Mesajı göster
  13. Silent Hill 3 HD Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-03-2017 14:44
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    silent hill 3 hd collection ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), silent hill 3 hd collection ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 874
    lost
    Dün, 01:25 son yazılan Mesajı göster
  14. Dragon Age Origins PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 19-03-2017 17:57
    2 Sayfa
    1 2
    dragon age origins ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), dragon age origins ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 603
    lost
    Dün, 01:23 son yazılan Mesajı göster
  15. LA Noire PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 27-05-2017 16:34
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    la noire ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), la noire ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 49
    • Görüntüleme: 1.525
    lost
    Dün, 01:21 son yazılan Mesajı göster
  16. Assassin's Creed 4 Black Flag PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-03-2017 21:43
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    assassin's creed 4 black flag ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assassin's creed 4 black flag ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 44
    • Görüntüleme: 1.510
    lost
    Dün, 01:19 son yazılan Mesajı göster
  17. Assassin's Creed: Revelations PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-03-2017 19:52
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    assassin's creed: revelations ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assassin's creed: revelations ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 30
    • Görüntüleme: 915
    lost
    Dün, 01:17 son yazılan Mesajı göster
  18. Silent Hill 2 HD PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 11-11-2017 13:06
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 452
    lost
    Dün, 01:14 son yazılan Mesajı göster
  19. Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 19-03-2017 12:33
    3 Sayfa
    1 2 3
    remember me ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), remember me ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 612
    lost
    Dün, 01:12 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •