Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
  1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    42.782
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ps3 Genel Sohbet Öneri Ve Yardım Bölümü

Öneri Sohbet Etmek İstediğiniz Konuyu Buraya Veya Yardım İsteyeceğiniz Zaman Buraya Konu Açabilirsiniz

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 19
    çağ
    Dün, 22:35 son yazılan Mesajı göster
  1. Ps3 Kol Kilitlenmesi

    Başlatan Orl1984, 13-01-2018 13:08
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 38
    Orl1984
    20-01-2018, 02:20 son yazılan Mesajı göster
  2. PS3 NTFS HDD ile dosya kopyalama

    Başlatan ekanat, 17-01-2018 00:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 70
    ekanat
    18-01-2018, 07:37 son yazılan Mesajı göster
  3. Question PS3 Multiman Oyun Yükleme

    Başlatan furkankilic06, 15-01-2018 20:53
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 82
    ekanat
    17-01-2018, 20:57 son yazılan Mesajı göster
  4. Desteklenmiyen Veri hatası.

    Başlatan Ryderrr, 13-01-2018 23:52
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 35
    çağ
    14-01-2018, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  5. Post Konsol Bakımı

    Başlatan ekanat, 14-01-2018 00:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 49
    ekanat
    14-01-2018, 00:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 34
    çağ
    13-01-2018, 17:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 65
    çağ
    06-01-2018, 21:47 son yazılan Mesajı göster
  6. PS3 Atari Oyunları Yardım

    Başlatan arenaplaystationcafe, 05-01-2018 20:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 43
    arenaplaystationcafe
    05-01-2018, 20:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 39
    Ryderrr
    03-01-2018, 10:43 son yazılan Mesajı göster
  7. Ps3 türkçe yama öğrenmek istiyorum

    Başlatan arenaplaystationcafe, 22-12-2017 13:34
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 140
    arenaplaystationcafe
    24-12-2017, 19:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 65
    çağ
    24-12-2017, 14:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 122
    goodofwar
    04-12-2017, 10:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 73
    orhan___1998
    01-12-2017, 01:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 102
    truvaboy
    22-11-2017, 13:59 son yazılan Mesajı göster
  8. PS3 Pes 2013 Güncel Yama

    Başlatan goodofwar, 15-11-2017 10:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 102
    goodofwar
    15-11-2017, 10:43 son yazılan Mesajı göster
  9. Ps3 Oyun kopyalama hakkında!

    Başlatan goodofwar, 13-11-2017 18:04
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 90
    goodofwar
    14-11-2017, 11:43 son yazılan Mesajı göster
  10. Ps3 hdd oyun oynama

    Başlatan goodofwar, 02-11-2017 14:20
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 105
    çağ
    02-11-2017, 20:18 son yazılan Mesajı göster
  11. GOD OF WAR US version

    Başlatan oĞırQRD, 30-10-2017 00:26
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 129
    oĞırQRD
    30-10-2017, 14:28 son yazılan Mesajı göster
  12. Logitech f710 ps3 desteği

    Başlatan bugs, 24-05-2017 21:03
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 294
    bugs
    10-10-2017, 22:06 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •