Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
  1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    53.678
Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 109 adet konudan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: PlayStation 3 Türkçe Yama İndir

Ps3 Türkçe TR Yama İndir Play Station 3 Türkçe Altyazı Dil Dosyası İndir Konsollarda Artık Türkçe ;)

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Medal of Honor PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 25-05-2018 11:52
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 467
    çağ
    25-05-2018, 11:52 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Borderlands 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 22-05-2018 14:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 440
    çağ
    22-05-2018, 14:54 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Sniper Elite V2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-04-2018 15:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 360
    çağ
    20-04-2018, 15:06 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türkçe Yamalar Hakkında Önemli Konu (Lütfen Herkes Okusun)

    Başlatan çağ, 20-12-2017 11:26
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1.667
    çağ
    08-01-2018, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  1. Darksiders PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-03-2017 17:59
    3 Sayfa
    1 2 3
    darksiders ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), darksiders ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 1.276
    samvssel
    19-04-2018, 17:25 son yazılan Mesajı göster
  2. PES 2018 PS3 Türkçe Spiker İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-09-2017 14:32
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 48
    • Görüntüleme: 7.343
    colinblue
    19-04-2018, 14:35 son yazılan Mesajı göster
  3. Silent Hill: Homecoming PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-03-2017 19:19
    3 Sayfa
    1 2 3
    silent hill: homecoming ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), silent hill: homecoming ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 1.408
    vialactea
    18-04-2018, 21:42 son yazılan Mesajı göster
  4. Far Cry 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-03-2017 14:59
    far cry 2 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 2 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1.075
    pess45
    18-04-2018, 20:42 son yazılan Mesajı göster
  5. Silent Hill 3 HD Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-03-2017 14:44
    2 Sayfa
    1 2
    silent hill 3 hd collection ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), silent hill 3 hd collection ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 19
    • Görüntüleme: 1.496
    yokusa
    18-04-2018, 18:44 son yazılan Mesajı göster
  6. Darksiders 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-12-2017 13:34
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    darsiders 2 ps3 türkçe yama altyazı dil dosyası İndir (Çikti)
    • Cevap: 33
    • Görüntüleme: 1.675
    zehirbaz
    18-04-2018, 18:17 son yazılan Mesajı göster
  7. Spec Ops The Line PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 13:43
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 35
    • Görüntüleme: 1.215
    zehirbaz
    18-04-2018, 17:23 son yazılan Mesajı göster
  8. Silent Hill Downpour PS3 V2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-11-2017 01:30
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    silent hill downpour ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti), silent hill downpour ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 30
    • Görüntüleme: 1.976
    zehirbaz
    18-04-2018, 17:20 son yazılan Mesajı göster
  9. God Of War 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 25-05-2017 14:12
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    god of war 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), god of war 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 86
    • Görüntüleme: 6.358
    svsv12
    18-04-2018, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  10. Silent Hill 2 HD PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 11-11-2017 13:06
    2 Sayfa
    1 2
    silent hill 2 hd ps3 türkçe yama altyazı dil dosyası İndir (Çikti)
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 1.065
    vialactea
    18-04-2018, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  11. LA Noire PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 27-05-2017 16:34
    7 Sayfa
    1 2 3 ... 7
    la noire ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), la noire ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 61
    • Görüntüleme: 3.514
    mıgo
    18-04-2018, 02:18 son yazılan Mesajı göster
  12. Just Cause 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 01:16
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    just cause 2 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), just cause 2 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 55
    • Görüntüleme: 3.795
    svsv12
    17-04-2018, 16:14 son yazılan Mesajı göster
  13. Assassin's Creed Rogue PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-05-2017 01:49
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    assassin's creed rogue ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assassin's creed rogue ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 86
    • Görüntüleme: 3.982
    Specter
    17-04-2018, 00:41 son yazılan Mesajı göster
  14. Wolfenstein The New Order PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 23-10-2017 10:36
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    wolfenstein the new order ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti), wolfenstein the new order ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 39
    • Görüntüleme: 1.773
    alcatraz20200000
    16-04-2018, 20:42 son yazılan Mesajı göster
  15. Fallout New Vegas PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-03-2017 13:15
    3 Sayfa
    1 2 3
    fallout new vegas ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), fallout new vegas ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 1.561
    Vasif
    15-04-2018, 22:43 son yazılan Mesajı göster
  16. Bioshock Infinite PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-01-2018 18:05
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 1.096
    bird21
    15-04-2018, 22:35 son yazılan Mesajı göster
  17. Castlevania Lords of Shadow 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 13-03-2017 12:36
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    castlevania lords of shadow 2 ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), castlevania lords of shadow 2 ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 46
    • Görüntüleme: 2.828
    farlaq
    15-04-2018, 13:24 son yazılan Mesajı göster
  18. Mortal Kombat Komplete Edition PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 19-03-2017 13:41
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    mortal kombat komplete edition ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), mortal kombat komplete edition ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 53
    • Görüntüleme: 2.951
    serkan36tr
    14-04-2018, 20:49 son yazılan Mesajı göster
  19. Wink The Elder Scrolls V: Skyrim PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 09-05-2017 02:24
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    the elder scrolls v: skyrim ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), the elder scrolls v: skyrim ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 48
    • Görüntüleme: 3.815
    gecekurd
    14-04-2018, 18:50 son yazılan Mesajı göster
  20. Thief PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 03-03-2017 15:32
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    thief ps3 türkçe yama İndir (Çikti) thief ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti)
    • Cevap: 70
    • Görüntüleme: 2.954
    svsv12
    14-04-2018, 14:30 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •