Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
  1. 20-03-2015
    Görüntüleme:
    50.861
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 109 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: PlayStation 3 Türkçe Yama İndir

Ps3 Türkçe TR Yama İndir Play Station 3 Türkçe Altyazı Dil Dosyası İndir Konsollarda Artık Türkçe ;)

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Medal of Honor PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 25-05-2018 11:52
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 327
    çağ
    25-05-2018, 11:52 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Borderlands 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 22-05-2018 14:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 296
    çağ
    22-05-2018, 14:54 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Sniper Elite V2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-04-2018 15:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 295
    çağ
    20-04-2018, 15:06 son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türkçe Yamalar Hakkında Önemli Konu (Lütfen Herkes Okusun)

    Başlatan çağ, 20-12-2017 11:26
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1.547
    çağ
    08-01-2018, 13:20 son yazılan Mesajı göster
  1. Far Cry 4 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 02:23
    29 Sayfa
    1 2 3 ... 29
    far cry 4 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 4 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 282
    • Görüntüleme: 14.046
    çağ
    22-04-2018, 14:32 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 57
    • Görüntüleme: 3.511
    regue250
    22-04-2018, 14:26 son yazılan Mesajı göster
  2. Batman Arkham Asylum PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-03-2017 16:57
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    batman: arkham asylum ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti), batman: arkham asylum ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 37
    • Görüntüleme: 2.264
    Semirr37
    22-04-2018, 13:22 son yazılan Mesajı göster
  3. Infamous Festival of Blood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-04-2017 15:22
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    infamous festival of blood ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), infamous festival of blood ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 35
    • Görüntüleme: 2.643
    serkan36tr
    22-04-2018, 08:43 son yazılan Mesajı göster
  4. Aliens Colonial Marines PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 05-12-2017 17:38
    2 Sayfa
    1 2
    aliens colonial marines ps3 türkçe yama İndir (Çikti), aliens: colonial marines ps3 türkçe altyazı dil dosyası İndir (Çikti)
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 828
    serkan36tr
    22-04-2018, 08:26 son yazılan Mesajı göster
  5. Middle Earth Shadow Of Mordor PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 01-01-2018 11:45
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    • Cevap: 74
    • Görüntüleme: 2.346
    troll487
    22-04-2018, 03:34 son yazılan Mesajı göster
  6. Resident Evil 6 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 20-03-2017 18:57
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    resident evil 6 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), resident evil 6 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 55
    • Görüntüleme: 2.899
    serkan36tr
    21-04-2018, 21:46 son yazılan Mesajı göster
  7. Dead Space 1 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-04-2017 15:19
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    dead space 1 ps3 türkçe altyazı tr altyazı İndir (Çikti), dead space 1 ps3 türkçe yama tr yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 54
    • Görüntüleme: 3.407
    SYAdaM
    21-04-2018, 20:13 son yazılan Mesajı göster
  8. Grand Theft Auto V PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 28-02-2017 19:20
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    grand theft auto v ps3 tr türkçe yama İndir (Çikti), gta v playstation 3 ps3 türkçe yama altyazı indir çıktı
    • Cevap: 88
    • Görüntüleme: 4.494
    SYAdaM
    21-04-2018, 20:06 son yazılan Mesajı göster
  9. The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 05-03-2017 19:29
    10 Sayfa
    1 2 3 ... 10
    the evil within ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), the evil within ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 99
    • Görüntüleme: 4.453
    SYAdaM
    21-04-2018, 17:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 1.610
    SYAdaM
    21-04-2018, 17:42 son yazılan Mesajı göster
  10. The Walking Dead Season 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 21-03-2017 16:40
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    the walking dead season two ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti), the walking dead season two ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 31
    • Görüntüleme: 1.782
    SYAdaM
    21-04-2018, 17:40 son yazılan Mesajı göster
  11. God of War Origins Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 19-03-2017 13:59
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    god of war origins collection ps3 türkçe altyazı İndir (Çikti), god of war origins collection ps3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 51
    • Görüntüleme: 3.477
    joymax
    21-04-2018, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  12. Far Cry 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 03:00
    14 Sayfa
    1 2 3 ... 14
    far cry 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), far cry 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 136
    • Görüntüleme: 7.716
    SYAdaM
    21-04-2018, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  13. Sleeping Dogs PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 14-03-2017 10:27
    11 Sayfa
    1 2 3 ... 11
    sleeping dogs ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), sleeping dogs ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 106
    • Görüntüleme: 6.342
    cover_dr
    21-04-2018, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  14. Turok PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 02-03-2017 13:03
    turok ps3 türkçe yama İndir (Çikti) turok ps3 türkçe altyazılı İndir (Çikti)
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 665
    samvssel
    20-04-2018, 23:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 995
    mirsan
    20-04-2018, 13:35 son yazılan Mesajı göster
  15. Dishonored PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 16-03-2018 18:49
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 38
    • Görüntüleme: 1.390
    punkerem
    20-04-2018, 01:53 son yazılan Mesajı göster
  16. GTA San Andreas PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 10-02-2018 12:14
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 1.030
    punkerem
    20-04-2018, 01:47 son yazılan Mesajı göster
  17. Assassin's Creed 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

    Başlatan çağ, 07-03-2017 15:06
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    assassin's creed 3 ps3 playstation 3 türkçe altyazı İndir (Çikti), assassin's creed 3 ps3 playstation 3 türkçe yama İndir (Çikti)
    • Cevap: 56
    • Görüntüleme: 2.952
    nazra esen
    19-04-2018, 20:42 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •